Löydä Oma Uniikki Tyylisi- Verkkovalmennus

Tuntuuko sinusta, että oma tyylisi on hukassa tai kaipaisit siihen vain pientä piristystä?
Haluaisit tuntea olosi kauniiksi ja itsevarmaksi sekä helpottaa omaa arkipukeutumistastasi niin, että vaatekaapilla asujen yhdistely tuottaa sinulle iloa.


Sekä uusien vaatteiden ostaminen on helppoa ja mukavaa eikä enää tuota turhaa paniikkia.

8-päivän tehokurssillani saat:


Ammattitaitoisen stylistin neuvot ja vinkit

Opit millainen on oma ihannetyylisi

Parhaat värit sinulle

Miten korostat vartalosi parhaita puolia

Vaatekaappisi tehokäyttöön

Miten kokoat asuyhdistelmiä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi upeaksi

Ja paljon muuta hyödyllistä löytääksesi uudestaan pukeutumisen ilon ja itsevarmuuden omaan tyyliisi.

Opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja voit käydä kurssin ihan omaan tahtiisi. Tulostettava tehtäväkirja säilyy sinulla samoinkuin linkki päivän videoon. Jos jompikumpi hukkuu, niin lähetä vain viestiä ja lähetän uuden.

Kurssilla saat joka päivä sähköpostiisi linkin videoon, joka sisältää myös tehtäviä, jotka auttavat sinua oman tyylisi kehittämisessä.
Voit myös liittyä suljettuun Facebook ryhmään, jossa on helppo kysyä mielipiteitä, keskustella päivän videosta ja tehtävistä sekä tutustua muihin omaa tyyliään kehittäviin upeisiin naisiin. Ryhmässä on myös paljon lisämateriaalia tyylisi kehittämiseen.

Verkkokurssin hinta vain 99€ (hinta sis. Alv:n)

Varaa paikkasi tästä:

https://mailchi.mp/208960bf832f/lyd-oma-tyylisi

Verkkokurssilaisten palautteita:

“Tästä kurssista oli ehdottomasti apua itselleni, sillä vaateostoksilla käyminen ja vaatekaapille menikin on jo vuosia ahdistanut. Tuntui, että omasta vaatekaapista ei koskaan löytynyt juuri niitä vaatteita, joita tänään halusin laittaa päälleni ja kaikki lempparit oli aina pyykissä. Sain tästä kurssista uudenlaisen inspiraation omaan tyyliini, sen kehittämiseen ja vinkkejä miten ostaa uusia vaatteita jatkossa. Oma tyylini kehittyi mielestäni huimasti näiden kurssipäivien ansiosta, olen alkanut jopa pukeutumaan hieman paremmin jopa vain kotipäivinä.”

“Kurssi oli todella monipuolinen ja kattava. Ensin tuntui, että vauhti on liikaa, kun video tuli kerran päivässä s-postiin, mutta lopulta jäin kaipaamaan päivittäisiä videoita ja tehtäviä oman tyylini parissa. Käyttöön jäi erityisesti Pinteresti taulu, jota aloin täyttää kurssin aikana ja sinne oon aina välillä lisännyt omaan tyyliini sopivia juttuja sekä jopa on tullut huomaamatta ostettua pari hupparia mitä oon kerännyt Pinteresti tauluuni. Kiitän hyvästä ja mielenkiintoisesta kurssista. Näitä olisi ehdottomasti kiva saada lisääkin.”

“Monipuolinen ja tehokas kurssi, josta jäi käyttöön Pinterest taulu, johon kokosin uutta tyyliä varten vaatteita.
Kurssilla sai hyviä vinkkejä ja käytännön neuvoja oman vartalotyypin määritykseen ja väreihin, jotka sopivat itselleni.
Oman vaatekaapin läpikäyminen oli mielenkiintoista, mutta vähän raskasta.
Ilokseni sain huomata, että vaivan jälkeen minulla on toimiva vaatekaappi ja nyt tiedän mitä vaatteita hankin sekä miten teen näppärästi ostoksia. Kurssin jälkeen olen myös alkanut käyttämään enemmän asusteita.
Suosittelen lämpimästi tätä kurssia kaikille, jotka haluavat kehittää tai löytää oman tyylinsä.”