Nettipalvelut

NETTI

Lähetän ensiksi alkukyselyn tyylisi selvittämiseksi ja mitä haluat palvelussa saavuttaa.
Pyydän myös lähettämään koko vartalovalokuvan, koska saan silloin enemmän tietoa siitä millaiset värit ja leikkaukset sopivat juuri sinulle.

Saat henkilökohtaisia neuvoja miten korostat vartalosi parhaimpia puolia. Teen stailauksen pdf-muodossa, joka sisältää ideakuvia, neuvoja ja vinkkejä ja suoraan toimivia linkkejä erilaisiin asuyhdistelmiin verkkokaupoista. Tämä on juuri sinulle räätälöity palvelu eli jokainen nettistailaus on erilainen.

Tämä paketti sopii erityisesti sinulle joka etsit uutta tyyliä ja haluat shoppailla oman kodin rauhassa. Tilaat itse haluamasi tuotteet ja sovitat ne saatuasi (jos haluat vielä silloin kysyä neuvoja tai mielipidettä niin vastaan mielelläni).

Toimitan pdf:n 5-7 päivässä saatuani kyselyyn vastaukset. Hinta 250€ (Hinta sis. ALV:n)

  • Selkeä, mieluiten kokovartalokuva sinusta. Tämä helpottaa minua saamaan käsityksen vartalostasi ja saat paremmin sinulle sopivia vaatteita.
  •  

VÄRITYYPPISI –
PARHAAT VÄRIT SINULLE

Värityyppisi palvelu on tarkoitettu antamaan sinulle parhaimmat mahdolliset värit. Väärät värit saavat sinut näyttämään väsyneeltä, korostavat ryppyjä ja tummia silmänalusia. Kun taas oikeat värit saavat kasvosi hehkumaan ja kauniit piirteesi esiin.

Tämä palvelu on kokonaan netissä. Lähetän sinulle lyhyen kyselylomakkeen saatuani sinusta kasvokuvan (mieluiten ilman meikkiä).
Sen jälkeen alan laatimaan sinulle värien tunnistus opasta jossa näytän myös sinulle miten päädyin sinun värityyppiisi ja miten eri värit vaikuttivat sinun kasvoihisi.
Varsinainen värikartta sisältää päävärisi (kevät, kesä, syksy, talvi )lisäksi myös oman henkilökohtaisemman värikartan perustuen kontrastiisi. Bonuksena tulee myös meikkiopas sinun värityypillesi.

Toimitan tämän oppaan sinulle 3-5 arkipäivässä maksun saatuani suoraan sähköpostiisi pdf-muodossa.

Täältä pääset lukemaan asiakaskokemuksen palvelusta ja mitä apua siitä on ollut hänen vaatevarastolleen: https://kaunismaessa.blogspot.com/2021/04/varianalyysi-etana.html

Täydellinen opas Sinun väreihisi maksaa 70€ (hinta sis. Alv).

  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  •  

VARTALOTYYPPISI – LÖYDÄ OMAT PARHAAT PUOLESI

Tämä palvelu sisältää vartalotyyppisi tunnistuksen lähettämästäsi kokovartalovalokuvasta sekä n. 20-sivuisen ladattavan pdf-muotoisen oppaan. Opas auttaa sinua valitsemaan vaatteet jotka korostavat juuri sinun parhaita puoliasi sekä häivyttämään mahdollisia ongelmakohtia.

Tämän oppaan avulla saat toimivan tyylin ja tunnet olosi kauniiksi ja itsevarmaksi. Vaateostoksilla käyminen on helppoa ja säästät sekä aikaasi rahaa kun vältyt virheostoksilta sillä sinä tiedät mikä näyttää upealta ylläsi.

Jos tiedät jo mikä on vartalotyyppisi niin voit tilata oppaan suoraan myös Etsystä jolloin saat pdf:n samantien maksun jälkeen suoraan sähköpostiisi.

Hinta 70€ (sis. ALV) tilatessasi koko paketin ja 50€ (sis.ALV) yksittäisestä vartalo-oppaasta.

  • Valitse haluatko koko paketin joka sisältää vartalontunnistuksen valokuvasta vai suoraan haluamasi vartalotyypin oppaan.
  • Tarvitsen tämän vain laskutusta varten.
  • Jos haluat tilata koko paketin niin tarvitsen kokovartalokuvan sinusta. Käytän kuvaa ainoastaan tähän tarkoitukseen.
  •  

Löydä Oma Uniikki Tyylisi- Verkkovalmennus

Tuntuuko sinusta että oma tyylisi on hukassa tai kaipaisit siihen vain pientä piristystä?
Haluaisit tuntea olosi kauniiksi ja itsevarmaksi sekä helpottaa omaa arkipukeutumistastasi niin että vaatekaapilla asujen yhdistely tuottaa sinulle iloa.
Sekä uusien vaatteiden ostaminen on helppoa ja mukavaa eikä enää tuota turhaa paniikkia.

8-päivän tehokurssillani saat:
Ammattitaitoisen stylistin neuvot ja vinkit

Opit millainen on oma ihannetyylisi

Omien väriesi hyödyntäminen

Miten korostat vartalosi parhaita puolia

Vaatekaappisi tehokäyttöön

Miten kokoat asuyhdistelmiä jotka saavat sinut tuntemaan olosi upeaksi

Ja paljon muuta hyödyllistä löytääksesi uudestaan pukeutumisen ilon ja itsevarmuuden omaan tyyliisi.

Päivä 1. video katsottavissa nyt ilmaiseksi täältä .

Kurssilla saat joka päivä sähköpostiisi linkin videoon, joka sisältää myös tehtäviä, jotka auttavat sinua oman tyylisi kehittämisessä.
Voit myös liittyä suljettuun Facebook ryhmään jossa on helppo kysyä mielipiteitä, keskustella päivän videosta ja tehtävistä sekä tutustua muihin omaa tyyliään kehittäviin upeisiin naisiin. ryhmässä on myös paljon lisämateriaalia tyylisi kehittämiseen.

Verkkokurssin hinta vain 99€ (hinta sis. Alv:n)

https://mailchi.mp/208960bf832f/lyd-oma-tyylisi

Verkkokurssilaisten palautteita:

“Tästä kurssista oli ehdottomasti apua itselleni, sillä vaateostoksilla käyminen ja vaatekaapille menikin on jo vuosia ahdistanut. Tuntui, että omasta vaatekaapista ei koskaan löytynyt juuri niitä vaatteita, joita tänään halusin laittaa päälleni ja kaikki lempparit oli aina pyykissä. Sain tästä kurssista uudenlaisen inspiraation omaan tyyliini, sen kehittämiseen ja vinkkejä miten ostaa uusia vaatteita jatkossa. Oma tyylini kehittyi mielestäni huimasti näiden kurssipäivien ansiosta, olen alkanut jopa pukeutumaan hieman paremmin jopa vain kotipäivinä.”

“Kurssi oli todella monipuolinen ja kattava. Ensin tuntui, että vauhti on liikaa, kun video tuli kerran päivässä s-postiin, mutta lopulta jäin kaipaamaan päivittäisiä videoita ja tehtäviä oman tyylini parissa. Käyttöön jäi erityisesti Pinteresti taulu, jota aloin täyttää kurssin aikana ja sinne oon aina välillä lisännyt omaan tyyliini sopivia juttuja sekä jopa on tullut huomaamatta ostettua pari hupparia mitä oon kerännyt Pinteresti tauluuni. Kiitän hyvästä ja mielenkiintoisesta kurssista. Näitä olisi ehdottomasti kiva saada lisääkin.”

Vaatekonsultaatio videopuhelulla

Vaatekonsultaatio on palvelu jossa saat kysyä mitä haluat tyyliin ja vaatteisiin liittyen.

Puhelu tapahtuu joko Messengerin, Whatsappin tai Skypen kautta videopuhelulla. Käytän videopuhelua koska silloin saan paremman kuvan sinusta ja esim. kysyttävästä asuyhdistelmästä.
Jos et missään nimessä halua käyttää videota niin ei hätää, ilmoita kun otat yhteyttä ja soitan sinulle perinteiseen tapaan. Huomaathan kuitenkin että voin pyytää sinua lähettämään kuvan vaatteista tms. etukäteen jotta saan paremman käsityksen siitä mitä etsit.

Loistava palvelu pikakysymyksille, tai sinulla esim. on juhlat tulossa ja paniikki iskee mitä puet päällesi. Tai sopiiko joku tietty väri tai vaate juuri sinulle.

Varaa haluamasi aika etukäteen, ja minä soitan sinulle haluamanasi ajankohtana.

15 – 30 minuuttia Hinta: 50 € (Hinta sis. ALV:n)

  • Yhteydenotto tavasta riipuen, tarvitsen lisätiedoksi numerosi, skypenimesi tai muun käyttäjänimesi jotta voin tavoittaa sinut. Sekä minä ajankohtana haluaisit minun soittavan sinulle Voit myös kertoa jo tässä lyhyesti missä tarvitset apua.
  •