Nettipalvelut

NETTI

Lähetän ensiksi alkukyselyn tyylisi selvittämiseksi ja mitä haluat palvelussa saavuttaa.
Pyydän myös lähettämään koko vartalovalokuvan koska saan silloin enemmän tietoa siitä millaiset värit ja leikkaukset sopivat juuri sinulle.

Saat henkilökohtaisia neuvoja miten korostat vartalosi parhaimpia puolia. Teen stailauksen pdf-muodossa, joka sisältää ideakuvia, neuvoja ja vinkkejä ja suoraan toimivia linkkejä erilaisiin asuyhdistelmiin verkkokaupoista. Tämä on juuri sinulle räätälöity palvelu eli jokainen nettistailaus on erilainen.

Tämä paketti sopii erityisesti sinulle joka etsit uutta tyyliä ja haluat shoppailla oman kodin rauhassa. Tilaat itse haluamasi tuotteet ja sovitat ne saatuasi (jos haluat vielä silloin kysyä neuvoja tai mielipidettä niin vastaan mielelläni).

Toimitan pdf:n 5-7 päivässä saatuani kyselyyn vastaukset. Hinta 250€ (Hinta sis. ALV:n)

  • Selkeä, mieluiten kokovartalokuva sinusta. Tämä helpottaa minua saamaan käsityksen vartalostasi ja saat paremmin sinulle sopivia vaatteita.
  •  

Vaatekonsultaatio videopuhelulla

Vaatekonsultaatio on palvelu jossa saat kysyä mitä haluat tyyliin ja vaatteisiin liittyen.

Puhelu tapahtuu joko Messengerin, Whatsappin tai Skypen kautta videopuhelulla. Käytän videopuhelua koska silloin saan paremman kuvan sinusta ja esim. kysyttävästä asuyhdistelmästä.
Jos et missään nimessä halua käyttää videota niin ei hätää, ilmoita kun otat yhteyttä ja soitan sinulle perinteiseen tapaan. Huomaathan kuitenkin että voin pyytää sinua lähettämään kuvan vaatteista tms. etukäteen jotta saan paremman käsityksen siitä mitä etsit.

Loistava palvelu pikakysymyksille, tai sinulla esim. on juhlat tulossa ja paniikki iskee mitä puet päällesi. Tai sopiiko joku tietty väri tai vaate juuri sinulle.

Varaa haluamasi aika etukäteen, ja minä soitan sinulle haluamanasi ajankohtana.

15 – 30 minuuttia Hinta: 50 € (Hinta sis. ALV:n)

  • Yhteydenotto tavasta riipuen, tarvitsen lisätiedoksi numerosi, skypenimesi tai muun käyttäjänimesi jotta voin tavoittaa sinut. Sekä minä ajankohtana haluaisit minun soittavan sinulle Voit myös kertoa jo tässä lyhyesti missä tarvitset apua.
  •  

Löydä Oma Uniikki Tyylisi- Verkkovalmennus

Tuntuuko sinusta että oma tyylisi on hukassa tai kaipaisit siihen vain pientä piristystä?
Haluaisit tuntea olosi kauniiksi ja itsevarmaksi sekä helpottaa omaa arkipukeutumistastasi niin että vaatekaapilla asujen yhdistely tuottaa sinulle iloa.
Sekä uusien vaatteiden ostaminen on helppoa ja mukavaa eikä enää tuota turhaa paniikkia.

8-päivän tehokurssillani saat:
Ammattitaitoisen stylistin neuvot ja vinkit

Opit millainen on oma ihannetyylisi

Omien väriesi hyödyntäminen

Miten korostat vartalosi parhaita puolia

Vaatekaappisi tehokäyttöön

Miten kokoat asuyhdistelmiä jotka saavat sinut tuntemaan olosi upeaksi

Ja paljon muuta hyödyllistä löytääksesi uudestaan pukeutumisen ilon ja itsevarmuuden omaan tyyliisi.

Päivä 1. video katsottavissa nyt ilmaiseksi täältä .

Kurssilla saat joka päivä sähköpostiisi linkin videoon, joka sisältää myös tehtäviä, jotka auttavat sinua oman tyylisi kehittämisessä.
Voit myös liittyä suljettuun Facebook ryhmään jossa on helppo kysyä mielipiteitä, keskustella päivän videosta ja tehtävistä sekä tutustua muihin omaa tyyliään kehittäviin upeisiin naisiin. ryhmässä on myös paljon lisämateriaalia tyylisi kehittämiseen.

Verkkokurssin hinta vain 99€ (hinta sis. Alv:n)

https://mailchi.mp/208960bf832f/lyd-oma-tyylisi