Etävärianalyysi miehille

Etävärianalyysi on nopea värianalyysi, jonka avulla saat tietää mitkä värit saavat parhaat puolesi esiin ja mitä kannattaa välttää.

Palvelu toimii sähköpostin välityksellä, tarvitsen vain kasvovalokuvan sinusta sähköpostiini (stylisti.annika@gmail.com). Alla olevalla lomakkeella saat myös kuvan lähetettyä kätevästi. Sen jälkeen lähetän sinulle linkin nopeaan kyselyyn.

Toimitan sinulle värityyppisi mukaisen värikartan ja lyhyen selostuksen miten päädyin sinun värityyppiisi pdf-muodossa. Värityypin tunnistuksessa pääset itse näkemään eri värien vaikutuksen kasvoihisi.

Värikartta sisältää myös parhaat neutraalit, josta on helppo katsoa mihin väreihin sinun kannattaa omia värejäsi yhdistää (hyvä esim. puvun värejä miettiessä).

Saat oppaat 1-2 arkipäivässä ellen toisin ilmoita. Hinta 100€ (hinta sis. ALV:n)

  • Harjoittelijan työt ovat -10% minun hinnoistani ja tarkastan itse jokaisen värianalyysin oikeellisuuden. Värikartat ovat aina minun laatimiani.
  • Osoitetietoja käytetään vain laskutukseen, lasku tulee kyllä sähköpostitse
  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  • Opas värityyppisi täydellisiin meikkiväreihin maksaa 30€ (norm. 50 €)
  • Tilaa kuosiopas värityypillesi etuhintaan 30€(norm. 50€)
  •  

NETTI

Lähetän ensiksi alkukyselyn tyylisi selvittämiseksi ja mitä haluat palvelussa saavuttaa.
Pyydän myös lähettämään kokovartalovalokuvan, koska saan silloin enemmän tietoa siitä millaiset värit ja leikkaukset sopivat juuri sinulle.

Saat henkilökohtaisia neuvoja miten saat toimivat asut juuri sinulle. Teen stailauksen pdf-muodossa, joka sisältää ideakuvia, neuvoja, vinkkejä ja suoraan toimivia linkkejä erilaisiin asuyhdistelmiin verkkokaupoista. Tämä on juuri sinulle räätälöity palvelu eli jokainen nettistailaus on erilainen.

Paketti sisältää 3 – 5 erilaista asuyhdistelmää riippuen mihin tilaisuuteen etsit vaatteita (arki, juhla työ…). Jos tarvitset vain yhden asuyhdistelmän, tai muuten suppeamman stailauksen, niin kannattaa lähettää viestiä sähköpostitse (stylisti.annika@gmail.com) niin sovitaan alennetusta hinnasta.

Tämä paketti sopii erityisesti sinulle, joka etsit uutta tyyliä ja haluat shoppailla oman kodin rauhassa. Tilaat itse haluamasi tuotteet ja sovitat ne saatuasi (jos haluat vielä silloin kysyä neuvoja tai mielipidettä niin vastaan mielelläni).

Toimitan pdf:n 5-7 päivässä saatuani kyselyyn vastaukset. Hinta 250€ (Hinta sis. ALV:n)

  • Selkeä, mieluiten kokovartalokuva sinusta. Tämä helpottaa minua saamaan käsityksen vartalostasi ja saat paremmin sinulle sopivia vaatteita.
  •