Värien Kuningatar

Haluaisitko vaatevaraston jossa jokainen vaatekappale saa ihollesi terveen hehkun ja kauniit piirteesi esiin?

Oikeilla ja väärillä väreillä on ihan yhtä suuri vaikutus sinun tyyliisi, kuin yöllä ja päivällä. Oikeat värit saavat sinut näyttämään niin upealta, hyvin levänneeltä ja tuovat sinun parhaimmat ominaisuudet esiin. Väärät värit taas saavat sinut näyttämään nuutuneelta ja tuovat enemmän esiin niitä asioita joita ei haluaisi (ryppyjä, tummia silmänalusia, ihon punaisuutta tms.).

Värit ovat myös helpoin tapa tuoda uutta iloa pukeutumiseen, itse löysin kokonaan oman tyylini uudestaan sen jälkeen kuin opin omat parhaat värini ja aloin lisäämään niitä vaatevarastooni. Oma tyylini hukkui vuosia sitten ja vaatekaappini oli täynnä mustia vaatteita joissa tärkeintä oli vaan että ne mahtuivat päälle. Tämä on ihan väärä peruste, vaatteiden kuuluu tuottaa iloa ja olon tuntumaan kauniilta, sillä oma hyvä olo näkyy aina ulospäin.

Värien Kuningatar paketti on suunniteltu sinun tarpeisiisi ja saada sinulle vaatevarasto jota rakastat. Täynnä värejä jotka saavat sinut näyttämään upealta ja joita rakastat yhdistellä keskenään.

Mitä paketti sisältää?
– Värityyppisi määrityksen valokuvasta ns. digitaalisten kankaiden avulla
-Alkukyselyn joko netissä tai haastattelulla
-Laajat värikartat sinun värityypillesi joista on helppo katsoa värit vaateostoksilla
-Mitä neutraaleja sinun kannattaa käyttää?
-Mitä värejä kannattaa välttää pukeutumisessa?
-Miten käytät mustaa? Mustasta ei tarvitse luopua kun osaa yhdistää sitä
-Printtien ja kuosien käyttö vaatteissa
-Miten kannattaa yhdistellä värejä?
-Kattava meikkiopas ostoehdotuksineen
-Sekä mukana on myös suoraan ostoehdotuksia räätälöitynä sinulle niistä paikoista mitä haluat
-Mahdollisuus kysyä jo olemassa olevista vaatteista ja asusteista. Sopivatko ne väreihisi ja miten yhdistellä niitä?

Tämä on paljon henkilökohtaisempi palvelu kuin perinteinen laaja värianalyysini sisältäen kaiken minkä tarvitset unelmiesi väriseen vaatevarastoon, sekä kun mukana on suoraan sinulle räätälöityjä ostoehdotuksia saat kaikista helpoimmin värisi käyttöösi.

Oikein valituilla väreillä on iso vaikutus

Värianalyysit ovat itselle intohimoni ja rakastan sitä vaikutusta mitä oikeat värit tekevät kasvoille.

Olen tehnyt pelkästään viime vuonna yli 100 värianalyysiä etänä ja paikanpäällä kankailla kuten kuvassa, auttaen asiakkaita löytämään ne värit, jotka herättävät koko olemuksen eloon.

Lisää asiakaspalautteita löydät täältä.

Saatuani valokuvan ja vastaukset kysymyksiin alan työskentelemään väriesi parissa, tässä tapauksessa paketti on niin laaja että työskentelyyn menee 7-14 päivää. Lähetän sinulle valmiit pdf:t suoraan sähköpostiin ja voit tutustua niihin rauhassa, sekä palata asiaan jos sinulle tulee kysymyksiä, haluat jonkun vaihtoehdon ostosuosituksille tai haluat vaikka kysyä jonkun oman vaatteesi väristä tms.

Tämä täydellinen väripaketti on investointi (500€), josta on hyötyä vuosiksi eteenpäin.

Tilaa alla olevasta linkistä parhaat värisi ja opit niiden käyttöön:

  • Osoitetietoja käytetään vain laskutukseen, lasku tulee kyllä sähköpostitse
  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  •