LÖYDÄ
PARHAAT VÄRISI

Värityyppisi palvelu on tarkoitettu antamaan sinulle parhaimmat mahdolliset värit. Väärät värit saavat sinut näyttämään väsyneeltä, korostavat ryppyjä ja tummia silmänalusia. Kun taas oikeat värit saavat kasvosi hehkumaan ja kauniit piirteesi esiin.

Tämä palvelu on kokonaan netissä. Lähetän sinulle lyhyen kyselylomakkeen saatuani sinusta kasvokuvan (mieluiten ilman meikkiä).

UUTTA! Palvelu on nyt saatavilla myös paikanpäällä Salossa tai isommalle porukalle Turussa sopimuksen mukaan.


Sen jälkeen alan laatimaan sinulle värientunnistus- opasta, jossa näytän sinulle digitaalisten “kankaiden” avulla miten päädyin sinun värityyppiisi ja miten eri värit vaikuttivat sinun kasvoihisi.
Varsinainen värikartta sisältää päävärisi (kevät, kesä, syksy, talvi) lisäksi myös oman henkilökohtaisemman värikartan perustuen kontrastiisi. Bonuksena tulee myös meikkiväriopas sinun värityypillesi.

Toimitan tämän oppaan sinulle 3-5 arkipäivässä maksun saatuani suoraan sähköpostiisi pdf-muodossa.

Täältä pääset lukemaan asiakaskokemuksen palvelusta ja mitä apua siitä on ollut hänen vaatevarastolleen: https://kaunismaessa.blogspot.com/2021/04/varianalyysi-etana.html

Täydellinen opas Sinun väreihisi maksaa 70€ (hinta sis. Alv).

Tilaa värianalyysisi:

  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  •  

Asiakaspalautteet:

Värit ja niiden merkitys on aina kiinnostanut minua.

Minulle kerran tehtiin lyhyt ja nopea värianalyysi, jonka mukaan minulle sopi luonnonvalkoinen ja luokiteltiin enemmän lämpimäksi.

Itse tykkään kuitenkin käyttää puhtaan valkoista, joten ostin Annikalta värianalyysin.

Muutaman päivän kuluessa sain vastaukset ja yllätyin positiivisesti sen laajuudesta.

Olen värityypiltäni Kylmä talvi ja pdf:stä löysin kattavan värikartan itselleni, joka sisälsi mm. parhaat värit itselleni ja värejä, joita kannattaa välttää.

Ison plussan annan myös siitä, että pdf sisälsi myös meikkivärit.

Tulostan värianalyysin heti, kun saan hankittuani tulostimeeni värit, niin helpottuu vaateostoksilla käynti ja saa verrattua sävyjä.