LAAJA VÄRIANALYYSI ETÄNÄ

Värianalyysi palvelu on tarkoitettu antamaan sinulle parhaimmat mahdolliset värit.

Väärät värit saavat sinut näyttämään väsyneeltä, korostavat ryppyjä ja tummia silmänalusia. Kun taas oikeat värit saavat kasvosi hehkumaan ja kauniit piirteesi esiin.

Tämä palvelu on kokonaan netissä. Lähetän sinulle lyhyen kyselylomakkeen saatuani sinusta kasvokuvan (mieluiten ilman meikkiä).

Sen jälkeen alan laatimaan sinulle värientunnistus- opasta, jossa näytän sinulle digitaalisten ”kankaiden” avulla miten päädyin sinun värityyppiisi ja miten eri värit vaikuttivat sinun kasvoihisi.

Varsinainen värikartta sisältää päävärisi (kevät, kesä, syksy, talvi) lisäksi myös oman henkilökohtaisemman värikartan perustuen kontrastiisi.

Toimitan tämän oppaan sinulle 3-5 arkipäivässä maksun saatuani suoraan sähköpostiisi pdf-muodossa.

Täältä pääset lukemaan asiakaskokemuksen palvelusta ja mitä apua siitä on ollut hänen vaatevarastolleen: https://kaunismaessa.blogspot.com/2021/04/varianalyysi-etana.html

Täydellinen opas Sinun väreihisi maksaa 150€ (hinta sis. Alv).

Mahdollisuus tilata myös meikkiväriopas sinun värityypillesi samalla hinta 30€ (norm. 50€) Hinnat sis. Alv.

Värianalyysi on myös mahdollista tilata paikanpäällä tehtävänä Salossa ja Turussa.

Kuvan koko etävärianalyysiin max 1200 kB, jos kuvasi on suurempi (ongelma esim. uusimmissa älypuhelimissa) niin lähetä kuva suoraan stylisti.annika@gmail.com ja kerro haluavasi värianalyysin.

UUTTA! Nyt myös vaihtoehtona maksaa suoraan kätevästi tämän linkin kautta.

Jos sinusta tuntuu että tarvitset vieläkin laajemman paketin, niin katso myös Premium palveluni.

Tilaa värianalyysisi:


Nopea Värianalyysi

Nyt saatavilla myös nopeampi versio värianalyysistä. Tämä versio sisältää sinun perusvärityyppisi tunnistamisen (kevät,kesä, syksy, talvi) ja sen mukaiset värikartat.

Palvelu toimii samalla periaatteella kuin laajempi versiokin, eli lähetät valokuvan ja minä lähetän sinulle lyhyen kyselylomakkeen. Sen jälkeen alan laatia sinun värientunnistusopasta.

Lähetän sinulle sähköpostiin valmiit oppaat ja värikartat 2-3 arkipäivässä pdf-muodossa.

Hinta palvelulle 100€(hinta sis. Alv)

Jos haluat maksaa suoraan ja nopeasti, niin pääset maksuun tästä.

  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  • Meikkiopas parhaistä väreistä sinun värityypillesi sisältää mm. ehdotuksia huulipunan väreihin, silmämeikkiin yms. Hinta 30€ kun tilaat värianalyysin yhteydessä (norm.50€)
  • Kuosiopas värityypillesi 30€ (norm. 50€)
  •  
Kysy mitä haluat väreistä ja niiden vaikutuksesta

Kiehtovat värit – Puhutaan väreistä

Uusi palvelu joka sopii esim. värianalyysin jälkeen kun olet ehtinyt totutella omaan värikarttaasi. Sisältää puoli tuntia keskustelua väreistä. Voit esim. ottaa vaatteen tai asusteen mukaan minkä sopivuudesta olet epävarma ja kysyä mielipidettä tai etänä esim. lähettää valokuvan sähköpostilla.

Palvelu toimii paikan päällä Salossa ja Turussa, tavataan esim. keskustan kahvilassa ja jutellaan rennosti aiheesta. Tai videopuhelun avulla ympäsi Suomea etäkahvien merkeissä. Sähköpostikeskustelu on myös hyvä vaihtoehto etäversioon.

Palvelun hinta 100€ / 60 minuuttia (hinta sis. Alv:n)

  • Lasku tulee sähköpostitse mutta käyttämäni laskutuspalvelu haluaa nämä tiedot.
  • Voit kirjoittaa tähän tarkemmin mistä haluat keskustella
  •  

Ohjeet hyvään kuvaan:

Asiakaspalautteet:

Värit ja niiden merkitys on aina kiinnostanut minua.

Minulle kerran tehtiin lyhyt ja nopea värianalyysi, jonka mukaan minulle sopi luonnonvalkoinen ja luokiteltiin enemmän lämpimäksi.

Itse tykkään kuitenkin käyttää puhtaan valkoista, joten ostin Annikalta värianalyysin.

Muutaman päivän kuluessa sain vastaukset ja yllätyin positiivisesti sen laajuudesta.

Olen värityypiltäni Kylmä talvi ja pdf:stä löysin kattavan värikartan itselleni, joka sisälsi mm. parhaat värit itselleni ja värejä, joita kannattaa välttää.

Tulostan värianalyysin heti, kun saan hankittuani tulostimeeni värit, niin helpottuu vaateostoksilla käynti ja saa verrattua sävyjä.