LAAJA VÄRIANALYYSI ETÄNÄ

Värianalyysi palvelu on tarkoitettu antamaan sinulle parhaimmat mahdolliset värit.

Väärät värit saavat sinut näyttämään väsyneeltä, korostavat ryppyjä ja tummia silmänalusia. Kun taas oikeat värit saavat kasvosi hehkumaan ja kauniit piirteesi esiin.

Tämä palvelu on kokonaan netissä. Lähetän sinulle lyhyen kyselylomakkeen saatuani sinusta kasvokuvan (mieluiten ilman meikkiä).

Sen jälkeen alan laatimaan sinulle värientunnistus- opasta, jossa näytän sinulle digitaalisten “kankaiden” avulla miten päädyin sinun värityyppiisi ja miten eri värit vaikuttivat sinun kasvoihisi.

Varsinainen värikartta sisältää päävärisi (kevät, kesä, syksy, talvi) lisäksi myös oman henkilökohtaisemman värikartan perustuen kontrastiisi.

Toimitan tämän oppaan sinulle 3-5 arkipäivässä maksun saatuani suoraan sähköpostiisi pdf-muodossa.

Täältä pääset lukemaan asiakaskokemuksen palvelusta ja mitä apua siitä on ollut hänen vaatevarastolleen: https://kaunismaessa.blogspot.com/2021/04/varianalyysi-etana.html

Täydellinen opas Sinun väreihisi maksaa 100€ (hinta sis. Alv).

Mahdollisuus tilata myös meikkiväriopas sinun värityypillesi samalla hinta 15€ (norm. 20€) Hinnat sis. Alv.

Värianalyysi on myös mahdollista tilata paikanpäällä tehtävänä Salossa ja Turussa.

Kuvan koko etävärianalyysiin max 1200 kB, jos kuvasi on suurempi (ongelma esim. uusimmissa älypuhelimissa) niin lähetä kuva suoraan stylisti.annika@gmail.com ja kerro haluavasi värianalyysin.

Tilaa värianalyysisi:

  • Osoitetietoja käytetään vain laskutukseen, lasku tulee kyllä sähköpostitse
  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  • Opas värityyppisi täydellisiin meikkiväreihin maksaa 15€ (norm. 20 €)
  • Ennakkotilaa kuosiopas etuhintaan 30€(norm. 50€) , lisätietoja löydät tämän sivun loppuosasta.
  •  

Nopea Värianalyysi

Nyt saatavilla myös nopeampi versio värianalyysistä. Tämä versio sisältää sinun perusvärityyppisi tunnistamisen (kevät,kesä, syksy, talvi) ja sen mukaiset värikartat.

Palvelu toimii samalla periaatteella kuin laajempi versiokin, eli lähetät valokuvan ja minä lähetän sinulle lyhyen kyselylomakkeen. Sen jälkeen alan laatia sinun värientunnistusopasta.

Lähetän sinulle sähköpostiin valmiit oppaat ja värikartat 2-3 arkipäivässä pdf-muodossa.

Hinta palvelulle 50€ (hinta sis. Alv)

  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  • Meikkiopas parhaistä väreistä sinun värityypillesi sisältää mm. ehdotuksia huulipunan väreihin, silmämeikkiin yms. Hinta 15€ kun tilaat värianalyysin yhteydessä (norm.20€)
  • Ennakkovaraa kuosiopas värityypillesi 30€ (norm. 50€) ja saat sen heti sen valmistuttua jo ennen syyskuuta
  •  

Tulossa Syyskuussa!

Haluatko tietää parhaat mahdolliset kuosit sinun värityypillesi, sekä millaisia kuvioita sinun kannattaa välttää. Kuosioppaat sinun väreihisi tulevat myyntiin syyskuussa mutta ostaessasi värianalyysin sinun on mahdollista tehdä ennakkovaraus early bird-hintaan 30€ (hinta tulee olemaan 50€).

Saat oman oppaasi heti sen valmistuttua heti sen valmistuttua suoraan sähköpostiisi.

Ohjeet hyvään kuvaan:

Asiakaspalautteet:

Värit ja niiden merkitys on aina kiinnostanut minua.

Minulle kerran tehtiin lyhyt ja nopea värianalyysi, jonka mukaan minulle sopi luonnonvalkoinen ja luokiteltiin enemmän lämpimäksi.

Itse tykkään kuitenkin käyttää puhtaan valkoista, joten ostin Annikalta värianalyysin.

Muutaman päivän kuluessa sain vastaukset ja yllätyin positiivisesti sen laajuudesta.

Olen värityypiltäni Kylmä talvi ja pdf:stä löysin kattavan värikartan itselleni, joka sisälsi mm. parhaat värit itselleni ja värejä, joita kannattaa välttää.

Ison plussan annan myös siitä, että pdf sisälsi myös meikkivärit.

Tulostan värianalyysin heti, kun saan hankittuani tulostimeeni värit, niin helpottuu vaateostoksilla käynti ja saa verrattua sävyjä.