VARTALOTYYPPISI PARHAIDEN PUOLIEN KOROSTAMINEN

Tämä palvelu sisältää vartalotyyppisi tunnistuksen lähettämästäsi kokovartalovalokuvasta sekä n. 20-sivuisen ladattavan pdf-muotoisen oppaan. Opas auttaa sinua valitsemaan vaatteet, jotka korostavat juuri sinun parhaita puoliasi sekä häivyttämään mahdollisia ongelmakohtia.

Tämän oppaan avulla saat toimivan tyylin ja tunnet olosi kauniiksi ja itsevarmaksi. Vaateostoksilla käyminen on helppoa ja säästät sekä aikaasi että rahaakin kun vältyt virheostoksilta, sillä sinä tiedät mikä näyttää upealta ylläsi.

Itse olen alunperin löytänyt uudelleen pukeutumisen ilon (lisätietoa Tietoja minusta osiosta), kun käytin oman vartalotyypin muututtua näitä pukeutumisvinkkejä. Sillä jokainen vartalo ansaitsee kauniita vaatteita, jotka tuovat omat parhaat puolet esiin.

Oppaassa mainitsemani vinkit ovat helppoja ja yksinkertaisia. Niistä saat neuvoja omaan arkipukeutumiseesi sekä myös erityisempiinkin tapahtumiin. Opas kattaa kaiken aina paidoista asusteisiin ja pikku vinkeillä saat helposti vartalostasi parhaat puolet esille.

Jos tiedät jo mikä on vartalotyyppisi, niin voit tilata oppaan suoraan myös Etsystä , jolloin saat pdf:n samantien maksun jälkeen suoraan sähköpostiisi.

Hinta 70€ (sis. ALV) tilatessasi koko paketin ja 50€ (sis.ALV) yksittäisestä vartalo-oppaasta.

Kuvan koko max 1200 kB, jos kuvasi on suurempi voit lähettää sen suoraan sähköpostilla stylisti.annika@gmail.com ja kertoa haluavasi vartaloanalyyysin.

  • Valitse haluatko koko paketin joka sisältää vartalontunnistuksen valokuvasta vai suoraan haluamasi vartalotyypin oppaan.
  • Tarvitsen tämän vain laskutusta varten.
  • Jos haluat tilata koko paketin niin tarvitsen kokovartalokuvan sinusta. Käytän kuvaa ainoastaan tähän tarkoitukseen.
  •  
Voit lukea koko asiakaspalautteen täältä.