Stailauksia asiakkaille:

Ihana Riina ei tätä ennen omistanut hameita ja mekkoja sekä pukeutui lähinnä mustaan. Nyt ensimmäistä kertaa mekko päällä häiden jälkeen.

Vaatekaapin tyylipäivitys

“Vaatekaappini on aina ahdistanut minua enemmän tai vähemmän.
Vuosien saatossa kiloja oli tullut huomattavasti lisää ja osa niistä on karistettu pois, mutta vaatekaapissani tämä muutos ei näkynyt.
Päätin viimein tehdä asialle jotain ja löysin Stylisti Annikan googlettamalla.
Annika auttoi minua siivoamaan vaatekaappiani ja sovitin kaikkia vaatteita. Annika kertoi ystävällisesti ja ammattimaisesti mielipiteensä sekä selitti miksi jokin vaate ei enää sovi tai ole eduksi vartalolleni.
Olen niin iloinen, että valitsin Annikan palveluista vaatekaapin siivouksen sillä nyt ei enää vaatekaapille meno ahdista. Tiedän, että sieltä löytyy juuri nyt sopivia vaatteita. Aamusta vapautui hurjasti aikaa, kun ei tarvi taistella vaatekaapin kanssa ja olo omassa itsessäni on parantunut. Tuli jopa innostus pitkästä aikaa lähteä vaateostoksille, kun tiedän mihin kiinnittää jatkossa huomiota, mitä hankin lisää.
Suosittelen lämpimästi Annikan vaatekaapin siivouspalvelua kaikille niille, jos taistelet vaatekaapin kanssa aamuisin etkä tunne oloasi hyväksi vaatteissasi. “

-Minna Salosta-

Asiakaskokemuksesta värianalyysista pääset lukemaan tästä:

https://kaunismaessa.blogspot.com/2021/04/varianalyysi-etana.html

Verkkokurssin palautteita:

“Kurssi oli todella monipuolinen ja kattava. Ensin tuntui, että vauhti on liikaa, kun video tuli kerran päivässä s-postiin, mutta lopulta jäin kaipaamaan päivittäisiä videoita ja tehtäviä oman tyylini parissa. Käyttöön jäi erityisesti Pinteresti taulu, jota aloin täyttää kurssin aikana ja sinne oon aina välillä lisännyt omaan tyyliini sopivia juttuja sekä jopa on tullut huomaamatta ostettua pari hupparia mitä oon kerännyt Pinteresti tauluuni. Kiitän hyvästä ja mielenkiintoisesta kurssista. Näitä olisi ehdottomasti kiva saada lisääkin.”