Oma muodonmuutokseni vuosien varrelta. Molemmat puoliskot ovat kauniita, en vain kokenut oloani omaksi itsekseni vasemman puoleisessa kuvassa. Se antoi minulle halun löytää oma tyylini uudelleen.

Olen itsekin kamppaillut oman tyylini kanssa vuosien varrella.
Kun tyylini vaihtui liian rentoon löydettyäni vakituisen työn, niin se lisäsi minulle hyvin nopeasti kiloja, sillä kuminauhavyötäröt ja väljempi istuvuus antoivat tilaa huomaamatta muutoksille.
Ahdistuin huomatessani että vanhat vaatteeni olivat minulle aivan liian pieniä enkä jaksanut innostua vaateostoksilla käymisestä tai muutenkaan pukeutumisesta enää.
Vartalotyyppini oli muuttunut v-vartaloisesta omenaan, joten samat vaatteet eivät aina enää näyttäneet hyvältä vaikka valitsinkin isomman koon.
Yhtenä päivänä päätin, että nyt riittää. Vaatteiden kuuluu kuvastaa minua itseäni ja saada minut tuntemaan oloni upeaksi, eikä tärkeintä kuulu vain olla että ne mahtuvat päälle.

Käytin itsekin samoja neuvoja mitä opetan ja rakensin tyylini uudelleen itseni näköiseksi.
Aloin tutustua enemmän uuden vartalotyyppini mukaiseen pukeutumiseen ja pukeutua niin, että tunsin oloni kauniiksi siinä vartalossa joka minulla oli.
Kilot alkoivat tippua ihan itsestään jo siitä kun aloin tuntea oloni hyväksi omassa tyylissäni ja pukeutuminen alkoi jälleen tuottaa mielihyvää. Sen jälkeen löysin itselleni sopivan ruokavalion ja liikuntamuodot mutta varsinaisesti itsellä se lähti tyylistä ja siitä että aloin jälleen tuntea oloni omaksi itsekseni.

Innostuin niin paljon löydettyäni jälleen oman tyylini, että olen opiskellut stylistin tutkinnon, sekä tekstiili- ja muotialaa, sillä haluan auttaa muitakin jotka kamppailevat oman tyylinsä kanssa löytämään uudestaan ilon pukeutumiseen.


Kirjoitan myös blogia Ihana tyyli jossa kirjoitan arkipäivän muodista ja miten ratkaistaan erilaisia tyyliongelmia stylistin näkökohdasta.

Haluan auttaa sinua löytämään oman kauniin tyylisi ja ihastumaan jälleen peilikuvaasi.

Jokaisella meistä on oikeus pukeutua kauniisti ja tuoda omat parhaat puolemme esiin.