Täältä löydät lahjakortit eri palveluihin ja erilaiset pakettihinnat.

2 Värianalyysiä – paketti

Anna tänä jouluna lahja, joka ilahduttaa pitkään. Värianalyysi sisältää täydelliset värit saajalleen ja bonuksena meikkivärioppaan. Lahjan saaja pääsee itse näkemään miten eri värit vaikuttavat hänen kasvoihinsa ja saa helpot ohjeet oikeiden värien valintaan, sekä siihen mitä kannattaa välttää.

Täydellinen lahjaidea hänelle, jolla vaatekaappi on täynnä vaatteita, mutta silti ongelmana on, ettei ole mitään päälle pantavaa. Henkilökohtainen lahja auttaa vaatevaraston värien valinnassa nopeasti.

Löydät lisätietoja itse palvelusta täältä . Palvelu toimii nopean kyselyn ja lähettämäsi kasvovalokuvan avulla. Lähetän valmiin pdf:n 3-5 arkipäivässä suoraan haluttuun sähköpostiin. Saatavilla muuten myös miehille.

Pakettihinta nyt vain 2 kpl 120 € (norm. 140€).

  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  •  

Henkilökohtainen tyylipaketti

Tämä tyylipaketti sisältää kaiken tarvitsemasi vaatevaraston uudistamiseen tai oman tyylin kehitykseen. Tästä saat sekä värianalyysin, sekä vartaloanalyysin. Eli kaikki mitä tarvitset valitaksesi itsellesi ne kaikkein sopivammat vaatteet.

Värianalyysi sisältää täydelliset värikartat ja vartaloanalyysi antaa sinulle ohjeet miten korostat vartalosi kauneimpia puolia vaatteiden avulla. Näillä helpoilla ohjeilla saat helposti oman vaatevarastosi toimimaan eduksesi ja ilon pukeutumiseen takaisin.

Palvelu tapahtuu netissä kyselyn ja valokuvien avulla. Toimitan valmiit pdf:t suoraan sähköpostiisi 5-7 arkipäivän kuluessa.

Hinta vain 120€ (vartaloanalyysi norm. 70€, värianalyysi 70€ eli yht. 140€)

  • Tarvitsen kasvokuvan sinusta. Mieluiten meikitön ja hyvässä valossa (ei kuitenkaan suoraan auringonpaisteessa jossa valo on liikaa kirkasta). Kuvaa käytetään vain väriesi tunnistamiseen.
  • Tarvitsen kokovartalovalokuvan sinusta. Mieluiten suoraan edestä ja vaatteiden kanssa jotka ovat vartalonmyötäisiä (esim. legginsit ja toppi). Kuvaa käytetään vain vartalotyypin tunnistamiseen.
  •  

Lahjakortit

Lahjakortti on kätevä valinta silloin, kun haluat antaa lahjan saajan itse valita haluamansa palvelun, tai ostaa hänelle suoraan haluttu palvelu.

Tällä hetkellä kaikki mainitut palvelut ovat verkossa toimivia ja saatavilla ympäri Suomen. Jos haluat paikanpäällä tapahtuvan palvelun Turun ja Salon alueella, niin lähetä sähköpostia minulle stylisti.annika@gmail.com.

Voit myös valita suoraan mille summalle haluat antaa lahjakortin, kirjoita se vain tilauslomakkeeseen.

Lahjakortti on voimassa 6kk. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

  • Jollet valitse suoraan jotain palveluistani, niin voit kertoa millä summalla haluat antaa lahjakortin saajalleen.
  •