UUTTA! Vartaloanalyysit ovat myös varattavissa Turkuun ja Saloon!

Nyt saatavilla Salossa ja Turussa!

Nyt voit myös varata ajan paikan päällä tehtävään vartaloanalyysiin Salossa ja Kupittaalla. Tavataan toimistolla ja jutellaan rennosti. Teen vartaloanalyysin silmämääräisesti (eli saa olla normivaatteet päällä) ja juttelun perusteella. Jutellaan siinä samalla mitä sinun kannattaa korostaa ja miten sen teet vaatteilla. Sekä saat kysyä pukeutumiseen liittyvistä ongelmistasi yms. Tapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi laajan oppaan sinun värityypillesi joka takuulla auttaa jokaiseen pukeutumisongelmaan.

Hinta paikanpäällä tehtävään vartaloanalyysiin 100€ (hinta sis. ALV)

  • Käyttämäni laskutuspalvelu haluaa nämä tiedot, lasku tulee kyllä sähköpostitse
  • Halutessasi voit ehdottaa aikaa tapaamiseen tai kysyä lisätietoja yms.
  •  
Palautetta Salosta

VARTALOTYYPPISI PARHAIDEN PUOLIEN KOROSTAMINEN

Tämä palvelu sisältää vartalotyyppisi tunnistuksen lähettämästäsi kokovartalovalokuvasta tai paikan päällä Salossa ja Turussa sekä n. 20-sivuisen ladattavan pdf-muotoisen oppaan. Opas auttaa sinua valitsemaan vaatteet, jotka korostavat juuri sinun parhaita puoliasi sekä häivyttämään mahdollisia ongelmakohtia.

Tämän oppaan avulla saat toimivan tyylin ja tunnet olosi kauniiksi ja itsevarmaksi. Vaateostoksilla käyminen on helppoa ja säästät sekä aikaasi että rahaakin kun vältyt virheostoksilta, sillä sinä tiedät mikä näyttää upealta ylläsi.

Itse olen alunperin löytänyt uudelleen pukeutumisen ilon (lisätietoa Tietoja minusta osiosta), kun käytin oman vartalotyypin muututtua näitä pukeutumisvinkkejä. Sillä jokainen vartalo ansaitsee kauniita vaatteita, jotka tuovat omat parhaat puolet esiin.

Oppaassa mainitsemani vinkit ovat helppoja ja yksinkertaisia. Niistä saat neuvoja omaan arkipukeutumiseesi sekä myös erityisempiinkin tapahtumiin. Opas kattaa kaiken aina paidoista asusteisiin ja pikku vinkeillä saat helposti vartalostasi parhaat puolet esille.

Hinta 70€ (sis. ALV) tilatessasi koko paketin ja 50€ (sis.ALV) yksittäisestä vartalo-oppaasta.

Kuvan koko max 1200 kB, jos kuvasi on suurempi voit lähettää sen suoraan sähköpostilla stylisti.annika@gmail.com ja kertoa haluavasi vartaloanalyyysin.

  • Valitse haluatko koko paketin joka sisältää vartalontunnistuksen valokuvasta vai suoraan haluamasi vartalotyypin oppaan.
  • Tarvitsen tämän vain laskutusta varten.
  • Jos haluat tilata koko paketin niin tarvitsen kokovartalokuvan sinusta. Käytän kuvaa ainoastaan tähän tarkoitukseen.
  •  
Voit lukea koko asiakaspalautteen täältä.