NYT SAATAVILLA MYÖS LAAJEMPI VERSIO VÄRIANALYYSISTÄ, KATSO ALEMPAA LISÄTIETOJA!

Värianalyysi tapahtuu 4 – 12 eri kangasvaihtoehdolla ja mukaan saa lompakkoon sopivan värikartan perusvärityypillesi.

Käytän molemmissa värianalyyseissäni ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja modernimpia ns. harlekiinikankaita, jotka sisältävät usemman värisävyn samalla kankaalla (esimerkki yllä).

Ne ovat valintani, sillä haluan sinun itsesi näkevän mahdollisimman selkeästi oikean ja väärän värien eron. Sillä yhden värien perinteisillä kankailla minä näen selkeästi eri värien eron ja vaikutuksen kun taas jos et ole tottunut työskentelemään värien kanssa erot ei aina ole niin selkeitä.

Haluan sinulle mahdollisimman suuren efektin eri värityyppien välillä.

Tällä hetkellä värianalyysit tapahtuvat vuokraamissani toimistotilassa Salon keskustassa ja Kupittaalla. Tilojen vuokraus onnistuu 10-16 välillä arkipäivisin, voit ilmoittaa haluamasi ajankohdan ja katsotaan miten se sopii.

Paikanpäällä tapahtuva värianalyysi Saloon ja Turkuun.

Värianalyysit 4-vuodenajan mukaan ovat saatavilla nyt kankailla Salon ja Turun keskustaan.

Palvelu sisältää sinun värityyppisi tunnistamisen vuodenaikojen mukaisilla kankailla ja pienen lompakkoon mahtuvan värikartan, joka on helppo ottaa mukaan vaateostoksille.

Sinulla on myös mahdollisuus saada värityyppisi mukaiset värikartat, neutraalit, sekä ne värit mitä kannattaa välttää antaessasi sähköpostiosoitteesi johon lähetän pdf:n. Sekä meikkiopas tulee nyt paikan päällä tehtäviin värianalyyseihin kaupan päälle.

Isommalle porukalle paljousalennus, ota yhteyttä stylisti.annika@gmail.com

Hinta Salo 80€, Turku 90€ (hinta sis. Alv:n) värianalyysi värikarttoineen.
Paikkakuntien eri vuokrat johtuvat vuokrattavan tilan hinnasta.

Laajempi värianalyysi nyt myös saatavilla!

Laaja värianalyysi

Värianalyysit 12-värityypin mukaan ovat saatavilla nyt kankailla Salon ja Turun keskustaan.

Palvelu sisältää sinun perusvuodenaikasi tunnistamisen vuodenaikojen mukaisilla kankailla ja pienen lompakkoon mahtuvan värikartan, joka on helppo ottaa mukaan vaateostoksille.

Tämän lisäksi otetaan selvää mitä vuodenaikasi alalajia edustat ja saat sähköpostiisi juuri sinulle täydellisimmät värikartat. Värikartoista löydät myös mitä kannattaa välttää ja sinulle parhaiten sopivimmat neutraalit (loistavat mm. työpaikkapukeutumiseen). Meikkiopas tulee kaupan päälle paikanpäällä tehtäviin värianalyyseihin.

Isommalle porukalle paljousalennus, ota yhteyttä stylisti.annika@gmail.com .

Hinta Salo 150€ , Turku 160€ (hinta sis. Alv:n) laajemmalle värianalyysille värikarttoineen.
Paikkakuntien eri hinnat riippuvat vuokraamani tilan hinnasta.

  • Jos haluat ehdottaa jotain muuta paikkakuntaa, niin ota yhteyttä stylisti.annika@gmail.com ja katsotaan voimmeko sopia jotain.
  • 4 vuodenaikaa antaa sinulle perusvuodenaikasi ja laajempi versio antaa myös vuodenajan alalajin ja sen mukaiset värikartat.
  • Lasku tulee sähköpostitse mutta käyttämäni laskutuspalvelu haluaa nämä tiedot.
  • Kuosioppaan avulla osaat valita parhaat kuviot pukeutumiseen, mitä kannattaa välttää ja miten korostat parhaita puoliasi. Ennakkovaraus etuhintaan 30€ (norm. 50€), toimitetaan pdf:nä sähköpostiisi heti sen valmistuessa.
  •  

Voit nyt ennakkovarata oman kuosioppaasi etuhintaan 30€ (norm.50€) ja se toimitetaan sähköpostiisi heti sen valmistuessa jo ennen syyskuuta.