UUTTA! Värianalyysien tilaajalle kaupan päälle koru- sekä meikkiopas. Etu voimassa 9.5.2024 asti.

Värianalyysi tapahtuu 4 – 12 eri kangasvaihtoehdolla ja mukaan saa lompakkoon sopivan värikartan perusvärityypillesi.

Käytän molemmissa värianalyyseissäni ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja modernimpia ns. harlekiinikankaita, jotka sisältävät usemman värisävyn samalla kankaalla (esimerkki asiakaskuvassa alla). Sekä myös yksittäisiä värikankaita.

Ne ovat valintani, sillä haluan sinun itsesi näkevän mahdollisimman selkeästi oikean ja väärän värien eron. Sillä yhden värien perinteisillä kankailla minä näen selkeästi eri värien eron ja vaikutuksen kun taas jos et ole tottunut työskentelemään värien kanssa erot ei aina ole niin selkeitä.

Haluan sinulle mahdollisimman suuren efektin eri värityyppien välillä.

Asiakaskuva äidin 70-vuotis yllätysvärianalyysistä

Tällä hetkellä värianalyysit tapahtuvat vuokraamissani toimistotilassa Salon ja Turun keskustassa. Tilojen vuokraus onnistuu 10-16 välillä arkipäivisin, voit ilmoittaa haluamasi ajankohdan ja katsotaan miten se sopii.

Nopea ajanvaraus

UUTTA! Nyt sinulla on mahdollisuus säästää ja valita harjoittelijani Minnan tekemät nopeat värianalyysit (4 vuodenaikaa)Salossa -10% alennuksella. Eli 135€ 150€.

Olen itse mukana jokaisessa tapaamisessa joten saat aina oikean lopputuloksen sekä värikartat ovat aina minun tekemiäni. Meikkiopas kuuluu hintaan.


Paikanpäällä tapahtuva värianalyysi Saloon ja Turkuun.

Värianalyysit 4-vuodenajan mukaan ovat saatavilla nyt kankailla Salon ja Turun keskustaan.

Palvelu sisältää sinun värityyppisi tunnistamisen vuodenaikojen mukaisilla kankailla ja pienen lompakkoon mahtuvan värikartan, joka on helppo ottaa mukaan vaateostoksille.

Näytän sinulle myös esimerkkejä värien käytöstä pukeutumisessa, joka helpottaa sinua myöhemmin tunnistamaan ne oikeat sävyt värityypillesi.

Sinulla on myös mahdollisuus saada värityyppisi mukaiset värikartat, neutraalit, sekä ne värit mitä kannattaa välttää antaessasi sähköpostiosoitteesi johon lähetän pdf:n. Sekä meikkiopas tulee nyt paikan päällä tehtäviin värianalyyseihin kaupan päälle.

Isommalle porukalle paljousalennus, ota yhteyttä stylisti.annika@gmail.com

Hinta 150€(hinta sis. Alv:n) värianalyysi värikarttoineen.

Laajempi värianalyysi nyt myös saatavilla!

Laaja värianalyysi

Värianalyysit 12-värityypin mukaan ovat saatavilla nyt kankailla Salon ja Turun keskustaan.

Palvelu sisältää sinun perusvuodenaikasi tunnistamisen vuodenaikojen mukaisilla kankailla ja pienen lompakkoon mahtuvan värikartan, joka on helppo ottaa mukaan vaateostoksille.

Tämän lisäksi otetaan selvää mitä vuodenaikasi alalajia edustat ja saat sähköpostiisi juuri sinulle täydellisimmät värikartat. Värikartoista löydät myös mitä kannattaa välttää ja sinulle parhaiten sopivimmat neutraalit (loistavat mm. työpaikkapukeutumiseen). Meikkiopas tulee kaupan päälle paikanpäällä tehtäviin värianalyyseihin.

Isommalle porukalle paljousalennus, ota yhteyttä stylisti.annika@gmail.com .

Hinta 200€ (hinta sis. Alv:n) laajemmalle värianalyysille värikarttoineen.

Halutessasi voit varata ajan suoraan allaolevasta linkistä:
Ajanvarauskalenteriin

 • Jos haluat ehdottaa jotain muuta paikkakuntaa, niin ota yhteyttä stylisti.annika@gmail.com ja katsotaan voimmeko sopia jotain.
 • 4 vuodenaikaa antaa sinulle perusvuodenaikasi ja laajempi versio antaa myös vuodenajan alalajin ja sen mukaiset värikartat.
 • Lasku tulee sähköpostitse mutta käyttämäni laskutuspalvelu haluaa nämä tiedot.
 • Kuosioppaan avulla osaat valita parhaat kuviot pukeutumiseen, mitä kannattaa välttää ja miten korostat parhaita puoliasi. Ennakkovaraus etuhintaan 30€ (norm. 50€), toimitetaan pdf:nä sähköpostiisi heti sen valmistuessa.
 •  

UUTTA parivärianalyysit! Nyt on myös mahdollista tulla värianalyysiin yhdessä. Ota mukaan joku ihana läheisesi ja saatte yhteisen kokemuksen värien parissa.

Nopeat värianalyysit yht. 250€ (norm. 150€/kpl)

Laajat värianalyysit yht. 340€ (norm. 200€/kpl)

 • Lasku tulee sähköpostilla mutta käyttämäni laskutuspalvelu haluaa nämä tiedot.
 •  

UUTTA! Nyt yhdistetään värianalyysit vartaloanalyyseihin ja saadaan aikaan täydellinen tyylipaketti. Saat vartaloanalyysin puoleen hintaan 50€ (norm. 100€) tilatessasi värianalyysin. Molemmat voidaan tehdä samalla tapaamisella ja saat sähköpostiin täydelliset värit ja pukeutumisohjeet juuri sinulle.

 • Nopeat värianalyysit ja vartalo 200€, Laaja värianalyysi ja vartalo 250€
 • Käyttämäni laskutuspalvelu haluaa nämä tiedot, lasku tulee kyllä sähköpostitse
 • Halutessasi voit ehdottaa aikaa tapaamiseen tai kysyä lisätietoja yms.
 •  
Laaja värianalyysi Salossa
Sisältää puoli tuntia keskustelua väreistä

Kiehtovat värit – Puhutaan väreistä

Uusi palvelu joka sopii esim. värianalyysin jälkeen kun olet ehtinyt totutella omaan värikarttaasi. Sisältää puoli tuntia keskustelua väreistä. Voit esim. ottaa vaatteen tai asusteen mukaan minkä sopivuudesta olet epävarma ja kysyä mielipidettä tai etänä esim. lähettää valokuvan sähköpostilla.

Palvelu toimii paikan päällä Salossa ja Turussa, tavataan esim. keskustan kahvilassa ja jutellaan rennosti aiheesta. Tai videopuhelun avulla ympäsi Suomea etäkahvien merkeissä. Sähköpostikeskustelu on myös hyvä vaihtoehto etäversioon.

Hinta 100 €(hinta sis. Alv:n

 • Lasku tulee sähköpostitse mutta käyttämäni laskutuspalvelu haluaa nämä tiedot.
 • Voit kirjoittaa tähän tarkemmin mistä haluat keskustella
 •  
Värit ovat aina olleet itselle juttu mitä rakastan. Oli sitten kyse korujen teosta tai maalauksesta värianalyysien lisäksi niin värit kuuluvat oleellisena osana elämääni. Rakastan eri värisävyjen vertailuja ja niiden pienien sävyerojen tutkimista työssäni, sekä ehdottomasti sitä kun asiakas alkaa löytää tuttujen sävyjen lisäksi niitä uusia sävyjä joista innostua.
Toimin Salossa yhteistyössä Auringonsalon kanssa, vuokraamalla heidän huonettaan keskustassa.