Onnistuuko värikartoista saada paperinen versio, minulla ei ole tulostinta?

Voin pyynnöstä lähettää värianalyysin värikarttaosion myös postitse haluamaasi osoitteeseen. Paperiversio maksaa 15€ ekstraa sisältäen postituksen ja materiaalin tulostuksen.

Miksi tarvitset valokuvaa stailaukseeni?

Valokuva selvittää minulle enemmän vartalosi mittasuhteista ja sinun omista väreistäsi. Se auttaa minua palvelemaan sinua paremmin ja varmistamaan, että löydämme juuri sinulle täydelliset asuyhdistelmät.

Entä jos shoppailukierroksen jälkeen ei löytynytkään asua jonka hyväksyn? Tarvitseeko minun siinä tapauksessa maksaa?

Teen aina parhaani, että asiakkaani ovat tyytyväisiä ja löydämme sinulle sen oikean asun. Yleensä valinnanvaraa riittää näissä valinnoissa, mutta välillä paikallisista kaupoista ei löydy mitä tarvitsemme. Siinä tapauksessa, että mikään vaate ei vastannut toiveitasi, niin etsin sinulle muutaman lisäehdotuksen netistä, jotka voit tilata suoraan kotiisi. Stailauspalveluni hinnat koostuvat siitä ajasta minkä käytän sinun palvelemiseesi.

Miten tilaaminen käytännössä toteutuu? Saanko laskun paperisena vai sähköpostiin?

Tilaaminen tapahtuu nettisivuillani palveluiden yhteydessä olevilla lomakkeilla. Lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi linkin kysymyksiin, jotka selkeyttävät mitä haluat stailaukseltasi.
Lähetän laskun Eezy laskutuspalvelun kautta suoraan sähköpostiisi ja laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Pyynnöstä voin myös lähettää laskutuspalvelun kautta myös paperisen version.

UUTTA! Nyt myös tietyissä palveluissa on mahdollisuus maksaa nopeasti, helposti ja turvallisesti yhden maksulinkin kautta.

Onko osamaksumahdollisuutta?

Pyynnöstä voin myös lähettää laskun useammassa erässä. Lähetä sähköpostia stylisti.annika@gmail.com ,niin sovitaan sinulle sopivat maksuerät ja eräpäivät.

Voiko yritykset tilata stailauspalveluita?

Teen mielelläni yhteistyötä myös yritysten kanssa. Järjestän luentoja, värianalyysejä, muodonmuutoksia sekä esim. stailauksia henkilökunnallesi. Sekä kirjoitan myös esim. blogitekstejä. Lisätietoja ja tarjouspyynnöt sähköpostilla stylisti.annika@gmail.com.

Mitä stailaus maksaa ja kauanko se kestää?

Paikanpäällä tehtävät stailaukset jaetaan kolmeen eri hintaluokkaan riippuen niihin käytetystä ajasta.
Super on tunnin paketti ja maksaa 120€.
Premium on 2 tuntia kestävä 220€.
Sekä Luxe, joka kestää kolmesta viiteen tuntiin ja hinta on 350€.

Kannattaa valita paketti sen mukaan miten laajaa stailausta tarvitset tai vaikka lähettää minulle sähköpostia (stylisti.annika@gmail.com), niin voin auttaa sinua paketin valinnassa.
Teen myös nettistailauksia, jotka eivät ole paikkaan sidonnaisia. Hinta 250€ ja toimitan stailauksen pdf-muodossa suoraan sähköpostiisi 5-7 päivän kuluessa.

Mitä jos varaan tunnin ajan mutta stailaus meneekin sen yli? Mitä veloitat lisätunnista?

Joskus stailauksissa menee vähän pidemmän aikaa kuin on suunniteltu. Laskutan vain huomattavasta yliajasta eli ei kannata huolehtia muutamista minuuteista. Lisätunnit veloitetaan palvelupaketin mukaisesti eli 1 tunti lisää on 100€, puoli tuntia 50€ jne.

Voiko stailaukseen tulla myös ryhmänä? Mitä se maksaa?

Myös ryhmästailaukset onnistuvat. Kannattaa lähettää ensin sähköpostia (stylisti.annika@gmail.com) ja kertoa montako ihmistä ryhmäänne kuuluu sekä missä haluatte stailauksen tapahtuvan yms. lisätietoja. Sen jälkeen lähetän teille hintatarjouksen riippuen osallistujien määrästä sekä montako tuntia stailaukseen käytetään.

Onnistuuko stailauspalvelut myös kansainvälisesti?

Kyllä onnistuvat, tältä sivulta löydät kansainvälisen nettisivuni. Muutenkin jos tarvitset palvelua englanniksi niin se onnistuu hyvin.